Alarmtelefonen for barn og unge

Noen å prate med 

Alarmtelefonen er barnevernets døgnåpne svartjeneste hvor barn og unge som er utsatt for ulike former for omsorgssvikt, eller som har behov for bistand på grunn av egen risikoatferd skal kunne henvende seg. Voksne som er bekymret for barn kan også ta kontakt. Alarmtelefonen er en gratis tjeneste der du kan henvende deg anonymt.

Barbu Crew

Jobb til ungdom 

Barubu Crew skal hjelpe ungdom å få deltidsjobb etter skolen en dag i uka eller på lørdager

Blå Kors Ferie

Ferietilbud 

Blå Kors ferier er et gratis, rusfritt ferietilbud for familier som har rusavhengighet, psykiske utfordringer, eller lavinntekt tett på livet.

Connect Arendal

Åpen møteplass 

Vi har startet Connect fordi vi ønsker at ungdom som nettopp har kommet til Arendal skal bli kjent med ungdom som har bodd her lenge!

Eydehavn-Kuben Frivilligsentral

Frivilligsentral 

Vi har masse utstyr som vi låner ut til lag/forening, skoleklasser, velforeninger osv. se mer info lenger ned på siden under fanen Aktiviteter/ utlån av aktivitetsutstyr Ta kontakt på tlf:45 00 91 93 eller mail: eydehavn.kuben.frivilligsentral@gmail.com for mer info. Tilhengere blir kun utlånt fra April - sept.

Game

Åpen møteplass 

Målet er å bygge et GAME Streethouse i Arendal som vil fungere som et pilotprosjekt for flere byer i Norge. Les om våre sommer aktiviteter på Facebook. Mange gratis tilbud! https://www.facebook.com/GAMENorge

Jobb-intro

Jobb til ungdom 

Kurs for ungdom 16-18 år som ønsker deltidsjobb etter skoletid. Les mer på jobb-intro.no

JoinArendal

Støtteordninger 

Opplevelseskortet Join Arendal er et tilbud til lavinntektsfamilier som er bosatt i Arendal kommune. Kortet tilbyr gratis inngang til ulike opplevelser som konserter, museer, fritidsparker med mer

Krisesenteret

 

Krisesenteret er et tilbud til deg som er utsatt for vold eller overgrep fra en partner, familie eller andre du har et nært forhold til. Du trenger ikke å være i akutt krise for å få hjelp på krisesenteret. Sentrene tilbyr beskyttelse, sikkerhet, råd og veiledning til kvinner, menn og barn.

Places

Ut på tur... 

Sjekk Places! Her kan du få mange tips om spennende steder i Arendal. Du kan starte med kartet til Bestemors Stue: https://places.nu/?type=user&name=BestemorsStue

Stolpejakten

Ut på tur... 

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i ulike kommuner. Stolpebesøk kan registreres på papir, nettsiden eller via appen vår. Vi tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle, uansett funksjonsevne.

Tyholmen Frivilligsentral

Frivilligsentral 

Les mer om tilbudene til sentralen på tyholmenfrivilligsentral.no. Et av tilbudene er Gjenbruksloftet. Vi har et bredt utvalg av flott tøy, sko, vesker og en mengde andre skatter som venter på å bli oppdaget. Hos oss kan du finne alt fra trendy plagg til unike interiørskatter – alt til en brøkdel av prisen og med en miljøvennlig tanke i bakhodet.